Coco (2017)

Coco (2017)
Coco (2017)

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Daar ontmoet hij de oudere generatie, leert hij wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering.

 

 

109 minuten
Regie: Adrian Molina en Lee Unkrich
Stemacteurs: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal en Benjamin Bratt

Trailer

 

DVD, Blu-Ray en boeken

Coco op blu-ray Coco op dvd

vanaf 4 april te koop op dvd en blu-ray

The art of Coco - 9781452156439
The art of Coco

Voorwoord door John Lasseter, introductie door Lee Unkrich en Adrian Molina.

Pixar introduceert met trots de onmisbare aanvulling op de levendige nieuwe speelfilm Coco.
De creatie van de betoverende wereld van Coco wordt in detail onderzocht door kleurrijke kunstwerken, energieke karakterschetsen, intrigerende storyboards en betoverende kleurencredits. Met inzichten van het productieteam over het maken van de film en productiekunst die van de pagina barst, stroomt The Art of Coco over met inzichten in het creatieve proces achter de unieke en boeiende visie van Pixar.

Engels | 160 pag | 12 december 2017 | ISBN13 9781452156439

 

 

Trivia

Wanneer Miguel aan het begin van de film door de straten loopt, kun je piñata’s van een paar Pixar-personages spotten: Buzz Lightyear, Woody, Mike Wazowski, Destiny the Whale Shark, Mr. Ray, onder anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *