Zootopia (2016)

Zootopia (2016)
Zootopia (2016)

Zootropolis

Nick Wilde is een vos die woont in de dierenstad Zootopia, die is onderverdeeld in wijken als Tundratown, Sahara Square, Little Rodenta en Burrowborough. Nick slaat op de vlucht wanneer hij onterecht beschuldigd wordt van een misdaad en Lt. Judy Hops, een zelfingenomen konijn en de beste agent van Zootopia, hem op het spoor zijn. De twee moeten echter een team vormen wanneer blijkt dat ze het doelwit zijn geworden van een samenzwering.

 

 

 

108 minuten
Regie: Byron Howard, Rich Moore en Jared Bush

Stemmen orig. versie: Ginnifer Goodwin Jason Bateman Idris Elba Leonoor Koster Rich Moore Tygo Gernandt Jason Bateman

Stemmen Ned. versie: Leonoor Koster Alexander de Bruijn Tygo Gernandt
Regisseur: Rich Moore Byron Howard

Trailer

DVD, Blu-Ray en boeken

DVD
Blu-ray 3D
Blu-ray
The Art of Zootropolis
The Art of Zootropolis

Disney’s nieuwste geanimeerde speelfilm, Zootropolis, is een komedie-avontuur met in de hoofdrol officier Judy Hopps, een junior bunny politieagent die moet samenwerken met snel sprekende oplichter-vos Nick Wilde om haar eerste zaak in de dierenstad Zootropolis te kraken. Dit weelderig geïllustreerde boek biedt een kijkje achter de schermen van de uitgebreide artisticiteit bij het maken van de film.

Engels | 160 pag | 5 april 2016 | ISBN13 9781452155814

 

Trivia

Oorspronkelijk draaide de film rond Nick Wilde (ingesproken door Jason Bateman). Testpubliek meldden echter dat ze het moeilijk hadden om emotioneel contact met hem te maken en zich in plaats daarvan aangetrokken voelden tot Judy Hopps (ingesproken door Ginnifer Goodwin), dus het verhaal is veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *